Οι υπηρεσίες μας

crushing machinery

Υπηρεσιές θραύσης

Η θραύση των ξηρών καρπών είναι απαραίτητη διαδικασία με σκοπό τον διαχωρισμό της ψίχας των καρπών με κέλυφος από το κέλυφος για την εμπορική εκμετάλλευση της ψίχας. Στην μονάδα μας χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ευρωπαϊκών προδιαγραφών για την θραύση των ξηρών καρπών. Οι καρποί που επεξεργαζόμαστε είναι τα καρύδια, τα αμύγδαλα, τα φουντούκια, τα κελυφωτά φιστίκια ή αλλιώς φιστίκια τύπου Αιγίνης, τα φιστίκια τύπου Αραχίδα, τα κουκούτσια φρούτων που περιέχουν καρπό όπως το βερίκοκο και κάθε καρπό με κέλυφος από τον οποίο θέλουμε να εξάγουμε την ψίχα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε παραγωγούς/καλλιεργητές, εμπόρους χονδρικής ή λιανικής, βιομηχανίες τροφίμων και σε κάθε επαγγελματία που εμπορεύεται ξηρούς καρπούς εντός και εκτός Ελλάδας και θέλει ένα άριστο αποτέλεσμα για το προϊόν του από άποψη ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων.

Τυποποίηση – Διαλογή

ΤΗ διαλογή των ξηρών καρπών μετά το σπάσιμο με σκοπό τον διαχωρισμό των προβληματικών προϊόντων και των ξένων υλών από το καλό προϊόν είναι απαραίτητη διεργασία μετά την θραύση. Κατά την διαδικασία αυτή το έμπειρο προσωπικό μας μέσα από διαδικασίες που έχουμε θεσπίσει με συστήματα ποιότητας εξασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στα πλαίσια της διαλογής είναι και η τυποποίηση κατά την οποία διαχωρίζουμε σε κατηγορίες ποιότητας τα εμπορεύσιμα προϊόντα μας. Δίνοντάς μας τις προδιαγραφές σας, θα παραλάβετε τα προϊόντα σας βάσει αυτών ως τελικά προϊόντα.

separation
packing box

Συσκευασία

Η συσκευασία των προϊόντων είναι μεγάλης σημασίας και φροντίζουμε να γίνεται κάτω από τις καλύτερες συνθήκες υγιεινής όπως τα πρότυπα ασφάλειας επιβάλουν. Οι ξηροί καρποί και τα προϊόντα με βάση αυτούς αποτελούν τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας και ευαίσθητα κατά την έκθεσή τους στο περιβάλλον. Για τους λόγγους αυτούς η εταιρία μας φροντίζει πάντα να χρησιμοποιεί κατάλληλα υλικά συσκευασίας τα οποία συνοδεύονται από πιστοποιήσεις καταλληλόλητας για τρόφιμα. Γνώμονάς μας στην επιλογή υλικών είναι πάντα το περιβάλλον και το αποτύπωμα σε αυτό που προσπαθούμε να είναι μηδενικό. Οι συσκευασίες στις οποίες προσφέρουμε τα προϊόντα μας ποικίλουν από μεγάλες συσκευασίες χονδρικής για εμπόρους και βιομηχανία, συσκευασίες τύπου HORECA και συσκευασίες λιανικής. Οι μέθοδοι συσκευασίας διαφέρουν από απλές μεθόδους σφραγίσματος έως δημιουργία τροποποιημένης ατμόσφαιρας με χρήση πιστοποιημένου αζώτου για συντήρηση τροφίμων και συνθήκες κενού αέρος.

Ιδιωτική ετικέτα

Η υπηρεσία ιδιωτικής ετικέτας αναφέρεται σε δημιουργία συσκευασίας της αρεσκείας σας με ετικέτα και χαρακτηριστικά προϊόντος του εντολέα. Στην εταιρία μας μπορείτε να συσκευάσετε προϊόντα σας με δική σας ετικέτα ή να συσκευάσουμε προϊόντα μας κάτω από την δική σας ετικέτα. Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδίασης του δημιουργικού κομματιού μιας ετικέτας ή ολόκληρης συσκευασίας, ελέγχου νομιμότητας ετικέτας και κάθε άλλη υποστηρικτική υπηρεσία με σκοπό την δημιουργία μιας ιδιωτικής ετικέτας. Οι συνεργάτες μας είναι καταξιωμένοι με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των τροφίμων και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα.

printed packages
biological tree

Βιολογικά Προϊόντα

Η μονάδα μας είναι πιστοποιημένη στην επεξεργασία βιολογικών προϊόντων – ξηρών καρπών από το 2022 και στηρίζει την προσπάθεια των παραγωγών βιολογικών προϊόντων. Επεξεργαζόμαστε, τυποποιούμε και συσκευάζουμε βιολογικούς ξηρούς καρπούς για παραγωγούς, εμπόρους χονδρικής ή λιανικής και την βιομηχανία τροφίμων.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Η εταιρία Πολύδενδρος δημιουργήθηκε μετά από αναγνώριση της ανάγκης της αγοράς για αγροδιατροφικές επιχειρήσεις με χαρακτηριστικά τους την συνέπεια, την ασφάλεια των τροφίμων, την διαφάνεια και την εξωστρέφεια. Έχοντας την εμπειρία, τις σπουδές και τους συνεργάτες αυτής της κατεύθυνσης μπορούμε να παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες καλλιέργειας, ανάπτυξης και επένδυσης στον αγροδιατροφικό τομέα. Στόχος μας είναι η συνολική ανάπτυξη του τόπου μας και η ανάδειξη των δυνατοτήτων κάθε περιοχής της Ελλάδας που έχει απαξιωθεί τις τελευταίες δεκαετίες.

almonds