Πολύδενδρος, με ρίζες στην Ιλιάδα του Ομήρου η επωνυμία μας αναφέρεται στον Όλυμπο. Από εκεί, από τους πρόποδες του Ολύμπου ξεκινήσαμε το ταξίδι μας προς την Ελλάδα και τον κόσμο με σκοπό να φτάσει το ελληνικό καρύδι και οι υπόλοιποι ξηροί καρποί σε κάθε άκρη ξεχωρίζοντας για την μοναδική ποιότητα και γεύση τους.

almonds machinery tshirt logo

Με σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους παραγωγούς ξηρών καρπών και προσβλέποντας πάντα στην αειφόρο ανάπτυξη του τόπου προχωράμε μαζί δίνοντας στα προϊόντα μας την προστιθέμενη αξία που τους αρμόζει και την ανάλογη θέση τους στον παγκόσμιο χάρτη των αγροτικών προϊόντων.

Όραμά μας είναι οι σταθερές και με φερεγγυότητα συνεργασίες με τους Έλληνες παραγωγούς και τους πελάτες μας με σκοπό την σταθερή ανάπτυξη όλων.

nuts variety

Αν είστε παραγωγός, στην εταιρία μας μπορείτε να εμπιστευτείτε τα βιολογικά προϊόντα σας προς επεξεργασία και συσκευασία. Αν ενδιαφέρεστε για αγορά ξηρών καρπών , σε εμάς θα βρείτε πιστοποιημένους βιολογικούς ελληνικούς ξηρούς καρπούς. Η εταιρια μας έχει πιστοποιηθεί και συμμορφώνεται πλήρως με τις κοινοτικές διατάξεις σχετικά με την μεταποίηση βιολογικών προϊόντων.